VEILIG WERKEN EN WINKELEN
Het is erg lastig voor medewerkers en caissières om te kunnen voldoen aan de richtlijn van het RIVM om 1,5 meter afstand te houden tot klanten tijdens de huidige uitbraak van het coronavirus/COVID-19. STAS heeft een oplossing bedacht waarbij er een barrière wordt gecreëerd tussen de klant en de medewerker. Hiermee wordt de kans op het verspreiden van het virus van klant tot medewerker en visa versa flink verlaagd.

PROFESSIONEEL & EENVOUDIG TE INSTALLEREN
Geen simpel tafelzeil, maar een professionele en oprolbare afscheiding van A-PET die met de bijgeleverde (systeem)plafondhaken eenvoudig op te hangen is aan (systeem)plafonds. De barrière is met de haken in een
handomdraai geïnstalleerd en ook weer verwijderd. Het STAS barrière scherm is zo ontwikkeld dat het scherm goed strak staat zonder te zakken of draaien. Daarnaast is er gekozen voor glashelder materiaal met de hoogste
transparantie voor zo min mogelijk vertroebeld zicht.

Het STAS barrière scherm bestaat uit:

  • 1x STAS barrière scherm (125x125cm)
  • 2x STAS systeemplafondhaken of standaard installatie
  • setje (schroeven/pluggen/plafondhaakjes)
  • 2x STAS staalkoorden met lus
  • 2x STAS haken

Het STAS barrière scherm is al veelvuldig toegepast in o.a. supermarktketens Albert Heijn en Jumbo en wordt volledig geassembleerd bij u geleverd.
Een ideale oplossing tegen het verspreiden van het COVID-19 virus voor supermarkten, apotheken, bakkers, slagerijen en andere (retail)-winkels.