Ophang systemen

Een schilderij ophangen? Onze leverancier ontwikkelt flexibele ophangsystemen voor schilderijen en andere wanddecoraties. Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met ophangkoorden en haken. Het ophangen van kunst en het inrichten van uw muren kan op verschillende manieren. Wij bieden oplossingen om schilderijen en andere wanddecoraties op een veilige maar ook flexibele manier op te hangen. Naast een schilderij ophangsysteem verkopen wij onder andere ook rails inclusief schilderijverlichting en meerdere presentatiesystemen.

Click Rail

De Click Rail is een flexibel wandsysteem, dat te integreren is in elke ruimte en elk interieur. Met het Click&Connect systeem is de montage van de rail snel en eenvoudig. Draden met ophanghaken naar keuze zijn flexibel in te klikken, op elke gewenste plek in de rail.

Combi Rail Pro Light

De Combi Rail Pro Light is een wandrail inclusief schilderijverlichting. De rail heeft een fraaie, neutrale vormgeving en is daardoor in elke ruimte te integreren. De verplaatsbare armaturen van deze rail inclusief schilderijverlichting zijn flexibel en zorgen voor een optimale en hoogwaardige belichting van schilderijen en decoraties aan de wand. De rail is in 3 eenvoudige stappen aan de wand te monteren. Eenvoudige montage geldt voor al onze schilderij en foto ophangsystemen, die aan de wand of aan het plafond te bevestigen zijn.